DIENSTEN

- Beheer van de kriticiteit van de verschillende productiefasen via software
- Controle en bijwerking van de vormen
- Opslag-/voorraaddienst in overleg met de klient.

In de optiek om door de tijd de normen vastgelegd in het industrialisatieporces op een voldoeninggevend niveau te houden voor de klant, biedt Leghorn.org bijkomende diensten en functies aan de produktie.
De produktie is opgezet via een programmeringssoftware dat toelaat vooraf de kriticiteit van de aflevering en de vooruitgang van het produktieproces vast te stellen.

Leghorn.org beschikt over een interne studio gespecialiseerdin de onderhoudsoperaties van de vormen, de opbouw van piloot vormen en in kleine werktuigen benut in de produktie, die tevens aan de klient meedeelt wanneer de vorm begint te verslijten en stelt entuele vervangingen voor.

DE KOSTPRIJS:
Na een uitgebreide analyse van de verschillende eisen, ontwikkelt LEGHORNPERFRA de beste oplossing aan de laagste kostprijs.
Leghorn.org vreestde Europese concurrentie helemaal niet. Zij respekteert de Asiatische concurrentie zonder haar te vrezen en vaak is zij in staat haar te kloppen aangezien het tussen onze medewerkers niet aan creativiteit ontbreekt.

DE MENSELIJKE RELATIES
Leghorn.org is heel gevoelig aan de relaties die zij opbouwt zowel met haar medewerkers als met haar kliƫnteel.Vaak ontwikkelen deze in vriendschapsrelaties die jaren duren.